LEERPLEK WORDEN?

“Word een Koffiebar met Impact – Bied Jongeren Kansen met BoonChance Leer-Werktraject

Bent u eigenaar van een bruisende koffiebar of restaurant en wilt u meer betekenen voor uw gemeenschap? Overweeg dan om deel te nemen aan het BoonChance Leer-Werktraject en geef jongeren de kans om te groeien in uw bedrijf.

LEERPLEK WORDEN?

Waarom een Leer-Werkplek
bij BoonChance?

1. Educatieve Groei:
Door een leer-werkplek aan te bieden, speelt u een cruciale rol in de professionele ontwikkeling van jongeren. Ze krijgen de kans om waardevolle praktische ervaring op te doen in de horeca, en uw koffiebar wordt een platform voor leren en groei.

2. Maatschappelijke Betrokkenheid:
Door deel te nemen aan het BoonChance Leer-Werktraject, toont uw koffiebar maatschappelijke verantwoordelijkheid. U draagt bij aan het creëren van kansen voor jongeren die anders mogelijk buiten de boot zouden vallen.

3. Talent Aantrekken:
Met BoonChance trekt u jonge, enthousiaste talenten aan die gemotiveerd zijn om in de horeca te werken. Dit kan de dynamiek in uw team verrijken en uw koffiebar een frisse uitstraling geven.

4. Ondersteuning van BoonChance:
Als partner van BoonChance ontvangt u ondersteuning bij het begeleiden van leerlingen, evenals toegang tot ons netwerk van deskundigen in de branche.

Hoe Werkt Het?

Doe mee met BoonChance en maak een verschil in het leven van jongeren terwijl u uw bedrijf verrijkt met nieuw talent en energie. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe u uw koffiebar kunt transformeren in een plek van educatieve kansen en groei. Samen bouwen we aan een stralende toekomst voor de volgende generatie.

LEERPLEK WORDEN